Viser Oscarvinner

Årets beste: Årets Oscarvinner vises på Kvitvella kino.

Årets beste: Årets Oscarvinner vises på Kvitvella kino. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Fra og med onsdag 18. april viser Kvitvella kino filmen The Shape of Water. Samtidig vil de også fange opp filminteresserte for å utvikle tilbudet på kinoen.

DEL

Fagernes: Filmen var tidligere i år nominert til Oscar i hele 13 kategorier, og ble tildelt statuetter for beste film, beste regi, beste originalmusikk og beste produksjonsdesign. Filmen er regissert av meksikanske Guillermo del Toro som mange husker for Pans Labyrinth fra 2006.

Topphemmelig eksperiment

The Shape of Water er et romantisk fantasy-drama med Sally Hawkins i hovedrollen. Bakteppet for filmen er den kalde krigen, og vi befinner oss i ca. 1962. Den ensomme Elisa (Hawkins) jobber som renholder i et laboratorium drevet av myndighetene, og lever et liv i isolasjon. Hennes liv forandrer seg for alltid når hun og hennes kollega Zelda (Octavia Spencer) kommer over et topp-hemmelig eksperiment på arbeidsplassen. I forbindelse med visningen 18. april åpnes dørene til festsalen kl. 19.00 og samtale om kvalitetsfilm på Kvitvella kino.

Ønsker dialog med filminteresserte

Kvitvella ønsker å komme i kontakt med filminteresserte som ønsker et større tilbud innen smalere titler, og som har ideer på hvordan de kan legge til rette for det, og som gjerne vil være med å bygge et miljø for disse filmene. De byr på enkel servering, og kinopianisten Alexander Meyer underholder.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken