Gå til sidens hovedinnhold

Amfi Valdres gjør stas på ildsjelene

Artikkelen er over 3 år gammel

Gode fritidstilbud for barna gir dem en aktiv og trygg hverdag, og det er mange ildsjeler som er i sving for å skape tilbudene.

Leira: Disse ildsjelene ønsker Amfi Valdres å sette i sentrum når de deler ut Amfelia og Oskar-prisen i høst.

Pris for gode fritidstilbud til barn

Amfelia og Oskar er Amfi-kjedens maskoter, en trivelig duo som ofte dukker opp og sprer glede blant barn og voksne. Under Barnas Dager på senteret 20.-22. september, deles den helt nye Amfelia og Oskar-prisen ut til noen som gir barna i lokalmiljøet gode fritidstilbud.

Målet med prisen er å gjøre stas på et lag eller organisasjon som legger inn en stor innsats for barna. Kandidatene kan være tilbud som korps, idrett, fritidsklubb eller noe helt annet; ildsjelene finnes på alle arenaer.

Samler nominasjoner

I disse dager samler Amfi Valdres inn nominasjoner til prisen fra publikum, så her har alle mulighet til å foreslå sine beste kandidater. En jury velger fem verdige kandidater blant de nominerte, før lokalbefolkningen kan stemme på sin favoritt. Nominasjon og avstemming vil foregå gjennom senterets facebookside.

Vinneren får heder og ære – og en gavesjekk på kr 5000,-. Prisen deles ut på senteret under Barnas Dager-kampanjen 20.-22. september. Amfi Valdres håper på stort engasjement rundt prisen, for å gjøre stas på dem som ofte bryr seg mest om andre.

Kommentarer til denne saken