Endrer navn for å satse i Valdres

Satser i Valdres: Kent Arntzen har innlemma Valdres i firmanavnet for å satse i området i større grad. Bedriften hans heter nå Hallingdal og Valdres Catering AS.

Satser i Valdres: Kent Arntzen har innlemma Valdres i firmanavnet for å satse i området i større grad. Bedriften hans heter nå Hallingdal og Valdres Catering AS.

– Under rakfiskfestivalen booka jeg inn tre konfirmasjoner i Valdres til våren, forteller hallingdølen Kent Arntzen, som har fått mer å gjøre på andre siden av dalføret det siste året.

DEL

FAGERNES: Faktisk opplever kokken, som står bak Hallingdal Catering AS, interessen i disse trakter som så stor, at han har valgt å gjøre ei økt satsing i nabodalføret og endrer navn på bedriften til Hallingdal & Valdres Catering AS.

Konfirmasjoner til våren

Det nye navnet ble formelt tatt i bruk under rakfiskfestivalen, der cateringbedriften som i det daglige holder til på Torpomoen i Ål, var på plass.

– Jeg har allerede booka inn tre konfirmasjoner i Valdres til våren, smiler Arntzen. Kokken kommer opprinnelig fra Rørvik, men har de siste femten åra bodd på Gol. I 2007 starta han opp Hallingdal Catering AS, som i dag har fem fulltidsansatte, hvorav to lærlinger, og leverer mat til alle anledninger året rundt.

Lokka med leverpostei

Pågangen fra kunder i Valdres har særlig økt det siste halvannet året etter at Valdres Catering & Mathus dro inn årene.

– Jeg har fått en del forespørsler, bekrefter Arntzen. Under rakfiskfestivalen gikk smaksprøvene han hadde med på heimelaga leverpostei, sylte, rakfiskcreme og røkt laks unna.

Egen vri: Kokken fra Hallingdal bød på en sin egen vri på rakfisken under rakfiskfestivalen. I tillegg til rakfiskcreme hadde han også med smaksprøver på røkt laks, sylte og leverpostei.

Egen vri: Kokken fra Hallingdal bød på en sin egen vri på rakfisken under rakfiskfestivalen. I tillegg til rakfiskcreme hadde han også med smaksprøver på røkt laks, sylte og leverpostei.

Artikkeltags