Gå til sidens hovedinnhold

Lovende comeback av Bråtnesfaks

Han har hatt sine problemer å stri med, hesten til Heidi Moen, men tirsdag leverte han en innsats som var lovende for resten av sesongen.

TRAV: Bråtnesfaks hadde ikke startet siden januar, men på Biri virket det som om alt spilte på lag med vallaken igjen. Han ble kjørt forsiktig og fikk en innvendig reise, men spurtet flott etter hinder til slutt og gikk pigg i mål som sjettehest på tiden 26,7a/2100 meter.

Wrons Frigg vant imidlertid Valdres-duellen i løpet. Han stakk til tet, men slapp føringen og fikk etter hvert mye hinder på veien også han. Avslutningen var solid til tredjeplass på tiden 26,4a/2100 meter, og det er ingen tvil om at hesten til Vidar Olsen har vinnerform i kroppen!

Flere premier i V75

Forrige lørdag var det V75-løp, også det på Biri travbane. Eldens Drømmefanger tok hånd om teten etter hvert, men fikk press av utvendig hest. Dermed ble han sliten til slutt og endte uten premie på tiden 35,4v/2100 meter. Gorm Engen er eier og oppdretter. Hasle-oppdrettet Lome Perla fikk med seg en fin tredjeplass etter å ha gått i angrep 600 meter fra mål.

Galopperte vekk seieren?

Heidi Moen hadde også med seg Langlands Balder, en kapabel, men usikker krabat. Nå tok han jobben med å gå i dødens den siste runden, men i siste sving kom ulykksalig nok galoppen. Trolig gikk en plass helt i toppen fløyten, men han fikk med seg en sjettepremie.

Lovende etter pause

Det er ikke ofte vi rapporterer om hester som starter på Forus, men John Hasle har solgt et oppdrett til Sandnes. Fem år gamle Lome Silja kom tilbake etter et halvt års fravær og gikk et flott løp til tredjeplass på tiden 33,9v/2040 meter. Det er en rekordforbedring på tre sekunder.

Kommentarer til denne saken