Synshorn Via Ferrata

Har du lyst på en luftig og spektatulær opplevelse med en utsikt som tar pusten fra deg? Da er Synshorn via Ferrata svaret.

Her blir du trygt ledet til topps på Synshorn av erfarne guider på en tilrettelagt rute opp bratte fjellsider og trange fjellhyller.

En behøver ikke ha klatreferdigheter, normalt god form og motorikk holder.

Naturligvis følges også smittevernrådene i forbindelse med denne aktiviteten.

Mer informasjon om Synshorn Via ferrata finner du her.

Familierafting på Begna

For dem som liker å more seg i det våte element, kan familierafting på Begna i Sør-Aurdal anbefales. Turen går over rolige stryk og er et spennende tilbud for hele familien (fra 5 år og oppover).

Turen begynner litt sør for Bagn (Sparkevik), og ender opp ved Fønhus 8 kilometer lengre ned. Dette er en tur som varer i 3 timer, men som en husker lenge.

Turen kjøres torsdager og lørdager i skoleferien.

Ytterligere informasjon finner du her.

M/B Bitihorn

Til helgen (26.juni) har den legendariske M/B Bitihorn avgang for første gang i 2020. Båten har gått i fast rute hver sommer siden 1912, og båtruten en vakker reise hvor du har od utsikt mot de mektige toppene i Jotunheimen.

Båtturen kan også kombineres med et besøk på noen av de historiske fjellstuene i området som Bygdin Høifjeldshotel og Fondsbu Turisthytte.

Mer informasjon finner du her.

Valdres Storhall

Valdres Storhall på Leira holder åpent i sommer fra onsdag til søndag. Her finnes det mange morsomme aktiviteter for hele familien, blant annet terrengsykkelløype, frisbeegolfbane og klatrehall.

I Storhallen kan du også leie kano og SUP-brett til benyttelse i den nærliggende, vakre Fløafjorden.

Kano på Vasetvannet

Ønsker du å padle i fjellet, så er det mulig å leie kano for padling på Vasetvannet. Det er en aktivitet som passer ypperlig for hele familien.

Hva med å kombinere en dag i kano med rømmegrøt i historiske omgivelser på Vasetstølen? En suksessoppskrift!

Flere tips til aktiviteter og opplevelser i Valdres finner du på www.valdres.no.