(Gudbrandsdølen Dagningen)

Årets 14 Farmen-deltakere er klare, og blant dem er Marte Flobergseter (22) fra Lesjaskog. TV2s produksjon er ikke avsluttet, og GD har derfor ikke mulighet for å snakke direkte med Flobergseter foreløpig.

– Trener mye

Hun er blond og pen, og tror folk kan komme til å dømme henne på utseendet. Men fordommene vil hun motbevise. På spørsmål fra TV2 om det er noe hun kommer til å skjule for de andre deltakerne sier Flobergseter:

– Jeg trener mye og er ganske sterk.

På spørsmål om hun er åpen for kjærligheten inne på Farmen svarer hun at det er hun, men at det ikke var derfor hun meldte seg på.

Flobergseter bor i Draugstad i Møre og Romsdal, men kommer altså opprinnelig fra Lesjaskog.

– Ubehagelig overraskelse

I tirsdagens program ankommer deltakerne den vakre hestegården Lundereid i Kragerø. Noen har mye kunnskap og erfaring, mens for andre er dette en helt ny og ukjent tilværelse. Mentor kommer med første ukeoppdrag, men ikke alle er like fornøyd med den ferske storbonden. Når natten senker seg får forpakterne en ubehagelig overraskelse.

Dette er den første av 44 episoder av den populære realityserien. Det er TV2s 15. sesong, og Gaute Grøtta Grav er fremdeles programleder.