Topp 20 i Norden

Utmerker seg: Ksenia «Kess» Petrova fra Vang har utmerka seg som bookingagent i Atomic Soul.

Utmerker seg: Ksenia «Kess» Petrova fra Vang har utmerka seg som bookingagent i Atomic Soul.

Ksenia «Kess» Petrova er blant de beste unge bransjetalentene i nordisk musikkindustri.

DEL

Kess, som bodde store deler av oppveksten i Vang, var nemlig nylig blant navnene på lista da en samla nordisk musikkbransje annonserte juryens utvalgte i Nordic Music Biz’ Top 20 under 30.

Nordiske eksportkontor står bak

Kåringa er det de nordiske eksportkontorene for musikk i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island som står bak, og juryen har basert seg på vekst i selskapet, karriereutvikling, anseelse i og innflytelse på bransjen, artistutvikling, innovasjon, konsertinntekter, salg, strømmetall, kampanjer, radio og TV-dekning.

Bookingagent for Hkeem

Den utflytta vangsgjeldingen som i ungdomsåra blant annet gjorde seg bemerka som vokalist i metalbandet AshTrash, jobber i dag med å jakte nye liveartister for booking- og arrangørselskapet Atomic Soul – der hun for drøyt to år siden danka ut over 300 andre søkere da hun fikk jobb som bookingagent. I «sin» stall har hun artister som Hkeem, Jesper Jenset og Fanny Andersen.

Hedres på by:Larm

Under bransjefestivalen by:Larm i Oslo hedres Kess og de øvrige unge bransjetalentene med en diplomseremoni den 28. februar.

Artikkeltags