Nå kommer varmen tilbake

FORSKJELL: Disse to bildene viser hvordan været blir førstkommende mandag (til venstre), og neste lørdag (til høyre) Foto: Meteorologene/Twitter

FORSKJELL: Disse to bildene viser hvordan været blir førstkommende mandag (til venstre), og neste lørdag (til høyre) Foto: Meteorologene/Twitter

Etter en helg med mye nedbør, har vi en fin uke foran oss.

DEL

(Hadeland) Når fronten med det kjipe regnet endelig beveger seg videre opp i landet i løpet av søndagen, kan vi glede oss over solgløtt igjen,

– På mandag er sola tilbake og det blir stigende temperaturer igjen. Utover i uka får dere nok over 20 grader igjen, sier Magnus Haukeland ved Meteorologisk institutt til Oppland Arbeiderblad.

Sommeren kommer på retur

Per Egil Haga forteller til Nettavisen at endringen i været vil komme rundt midten av neste uke, og at det da vil være nokså sommerlige temperaturer.

- Når vi passerer midten av uken så kan det komme opp i temperaturer som ligger godt over 20 grader. Da kan vi vel si at sommeren er tilbake, sier Haga.

VARMT: Sjekk dette værvarselet. Ser ut som vi får en ganske så fin uke med gode temperaturer igjen.

VARMT: Sjekk dette værvarselet. Ser ut som vi får en ganske så fin uke med gode temperaturer igjen. Foto:

Ifølge meteorologen vil værendringen gjelde både Østlandet, Sørlandet, Vestlandet og Trøndelag.

– Neste helg ser det også ut til at det blir lettskyet og pent vær i hele Sør-Norge med sommerlige temperaturer på godt over 20 grader, kanskje opp mot 25 enkelte steder, fortsetter Haga.

Ofte er det slik at om det er fint vær i Sør-Norge, er det dårlig vær i Nord-Norge og motsatt. Slik er det imidlertid ikke neste uke, ifølge meteorologen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken