Nord-Aurdal ungdomsskole på Fagernes er revet og et nybygg er under oppføring i disse dager, samtidig som Valdreshallen blir totalrenovert. Da blir elevene sendt til tidligere Røn skule i Vestre Slidre, men noen foreldre ønsket at juleball måtte en ha likevel.

Godt organisert

Juleballet som tidligere har foregått i Valdreshallen med foreldre som arrangører, ble denne gang lagt til Scandic Valdres. Leder i FAU, Ivar Svensson, var hovedorganisatoren. Men han fikk god hjelp av flere i FAU og ivrige foreldre. De andre stilte velvillig opp som vakter ved hotellet. Dermed ble det et godt gjennomført arrangement, der elevene koste seg hele kvelden.

Ball og dans

– Dette var rett og slett kjempemoro, sa Stubbad´n etter at spillejobben var over nærmere midnatt. Litt trøtt på skolen er det lov å være siste skoledag for elevene.

I flotte antrekk spiste elevene middag og fikk en helaften på hotellet. Det kan nok helt sikkert friste til gjentakelse, ikke minst for de to entertainerne Arne og Arild Nygård. Bedre musikk for "dans på lokalet" skal en lete lenger etter.

– Tommel opp, var deres klare oppfatning om kvelden.