Navnene på de savnede etter skredet er frigitt - Eirik (31) fra Beitostølen er en av de

Politiet frigjør fredag kveld navnene på alle de savnede i en pressemelding. Øystre Slidre kommune har satt kriseteam.

DEL

GJERDRUM: Nesten tre dager etter skredet på Gjerdrum offentliggjør politiet nå navnet på de savnede som de antar befinner seg i skredområdet. På lista finner man et Øystre Slidre-navn, Eirik Grønolen (f. 1989).

Kriseteam er satt

Ordfører Odd Erik Holden i Øystre Slidre opplyser til avisa Valdres fredag kveld at han er orientert om at en person med relasjon til kommunen er en av de savnede, og at et kriseteam er satt for å ta vare på de familiemedlemmene dette gjelder i Øystre. Etter det avisen kjenner til, skal Eirik ha vokst opp på Beitostølen før han flyttet ut av distriktet.

– Kriseteamet ble involvert helt fra starten onsdag morgen da dette ble kjent, og tilbudet står så lenge det er behov, sier Holden, som uttrykker sin dypeste medfølelse i den tragiske situasjonen.

NRK skriver at Grønolen skal ha en samboer og en hund, som alt skal stå bra til med. Grønolen har vært savnet fra sin adresse i Nystulia siden raset gikk. Han driver et IT-selskap, Dunderverk, som lager nettsider til bedrifter. I tillegg er han styreleder i Yoneda AS, som han driver med Casper Ruud.

Fredag ble det for første gang sendt ned bakkemannskap for å lete i skredområdet. Rundt 1730 fredag avsluttet de operasjonen fordi det mørknet til, skriver VG.

Utover natten skal redningsmannskapet lete via droner og varmesøkende kameraer.

Politiet har hele veien presisert at de leter etter overlevende, ikke omkomne.

I natt brukes tiden til å planlegge, slik at redningsmannskapet er klare i morgen tidlig til å sette i gang med søket når lyset kommer.

Følgende personer er savnet:

Eirik Grønolen (1989)

Irene Ruud Gundersen (1951)

Charlot Grymyr Jansen (1989)

Alma Grymyr Jansen (2018)

Bjørn-Ivar Grymyr Jansen (1980)

Ann-Mari Olsen-Næristorp (1970)

Victoria Emilie Næristorp-Sørengen (2007)

Marius Brustad (1991)

Lisbeth Neraas (1966)

Rasa Lasinskiene (1971

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken