Gå til sidens hovedinnhold

10 babyer møtte på første treff - dette var blink!

Artikkelen er over 3 år gammel

Frivilligsentralen i Nord-Aurdal har dratt i gang babytreff hver 14. dag. Responsen er overveldende.

Dette var koselig. Neste treff blir torsdag 26.april. Vi fortsetter med dette til sommeren og til høsten - og forhåpentligvis i mange år fremover, sier Marta Bjørnøy Lalim, leder for Frivilligsentralen.

- Jeg har hatt kontakt med helsesøster, og vi var enige om at det trengs noe hyggelig å gjøre for nybakte foreldre her i Valdres. Særlig om vinteren, når det ikke er trilleturer eller særlig mange andre mulige treffpunkter for nybakte foreldre i dalføret. Vi var spente på hvordan mottakelsen ville bli. Og vi ble virkelig overbevist om at dette er noe som fyller et behov, sier Marta.

Selv har hun en treåring som går i barnehage i Vang der hun bor. Selv om hun ikke er i målgruppen for babytreff akkurat nå, så vet hun godt hvordan det er å ha baby i Valdres, og hvilke tilbud som finnes. Og ikke minst, hvilke som ikke finnes.

- På første møte kom det 10 babyer, det var utrolig koselig. Og foreldrene ga uttrykk for at dette var både hyggelig og nyttig, sier Marta.

Hun håper på minst like godt oppmøte torsdag denne uken.

- Vi møtes klokken 11. Og jeg vil understreke at dette ikke er et tilbud bare til familier i Nord-Aurdal. Hit er alle velkommen, understreker hun.

Kommentarer til denne saken