Nord-Aurdal Lions positivpris tildelt Harald Sebuødegård

Fikk pris: Harald Sebuødegård (t.h.) ble tildelt positivprisen, og kona Målfrid fikk blomster. Til venstre president i Nord-Aurdal Lions, Halvor Tangen.

Fikk pris: Harald Sebuødegård (t.h.) ble tildelt positivprisen, og kona Målfrid fikk blomster. Til venstre president i Nord-Aurdal Lions, Halvor Tangen. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Under Nord-Aurdal Lions sin juleavslutning på Danebu ble positivprisen for 2018 tildelt Harald Sebuødegård.

DEL

Prisen støtter seg på Lions sin etiske norm og deles ut til person, lag eller forening i Nord-Aurdal som gjennom uegennyttig innsats og aktivitet skaper trivsel og glede for andre.

– I år hadde vi fått forslag på 10 gode kandidater, kan president i Lions Nord-Aurdal, Halvor Tangen fortelle.

80-åringen Harald Sebuødegård er blant naboer kjent for den som alltid stiller opp og hjelper til med snømåking, vedbæring, hagestell og annet nevenyttig arbeid.

Og med nærmere 40 års arbeidserfaring i Statens Vegvesen setter Harald alltid sin ære i å utføre arbeidet på en skikkelig måte.

Harald har også i mange år kjørt ut middagsmat til eldre. Og som en av brukerne så treffende sa: – Jeg venter ikke på middagen, men på at Harald skal komme med den, han sprer alltid glede med sitt gode og sprudlende humør.

Prisen består av diplom og en sjekk på kr 5000.


Artikkeltags