Låner ut gratis verktøy

Utlån: Hjemmefikser og ikke økonomi eller plass til å kjøpe alt du trenger? Clas Ohlson er der.

Utlån: Hjemmefikser og ikke økonomi eller plass til å kjøpe alt du trenger? Clas Ohlson er der. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Fra torsdag 21. juni vil Clas Ohlson tilby gratis utlån av verktøy i alle sine 90 butikker i Norge.

DEL

Norge: – Når man skal sette i gang med småprosjekter i hjemmet, trenger man ofte spesielle typer verktøy som man ikke nødvendigvis har i verktøykassa eller i garasjen. Noen av oss vil kun trenge verktøyet der og da, før det støver ned i boden. Vi synes det er unødvendig, og ønsker derfor å tilby gratis utlån av verktøy fra alle våre butikker rundt om i landet, sier Ina Kristin Haugen, kommunikasjons- og markedssjef i Clas Ohlson Norge.

Spare plass og miljø

For skal du trenge en drill, bajonettsag, stikksag, multimaskin, vinkelsliper, slagdrill, sirkelsag eller en borhammer er det nå bare å dra til din lokale Clas Ohlson-butikk for å låne nettopp dette. Lånet av verktøyene koster deg ingenting.

– Store verktøy tar mye plass, og det er en kjent problemstilling at mange av oss ikke har nok lagringsplass i boden hjemme. Vi ønsker også å hjelpe våre kunder med å få en mer bærekraftig livsstil. Ved å tilby utlån av produkter man kanskje bruker 1-2 ganger, sparer vi miljøet, sier Haugen.

Et depositum på 200 kroner betales inn for utlånet, men dette får kunden igjen når verktøyet leveres tilbake i samme butikk. Kunden vil kunne ha et eller flere verktøy til låns for to dager av gangen, så om du skulle trenge å låne både en drill og en stikksag er ikke dette noe problem.

Artikkeltags