Etterlyser friluftsprosjekt

Har du en idé?: Statskogmillionen søker etter nye prosjekter å støtte. Illustrasjonsbilde.

Har du en idé?: Statskogmillionen søker etter nye prosjekter å støtte. Illustrasjonsbilde. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Nå åpner søknadsvinduet for frivillige organisasjoner, lag og foreninger landet rundt som trenger bidrag til friluftsprosjekt.

DEL

Innenriks: Statskogmillionen støtter små eller store prosjekt og aktiviteter som fremmer friluftsliv, folkehelse og bruk av norsk natur.

– Det er enkelt å søke og vi avklarer raskt hvem som får penger i hver runde. Frivillige organisasjoner skaper mye ut av midlene, og det er inspirerende å se at dugnadsånden lever, sier kommunikasjonssjef Trond Gunnar Skillingstad.

Varierte tiltak

Kanopadling, SUP-brett, sherpa-sti, klatreruter, gapahuker, bålplasser, sykkeldrosje, stimerking, skiløyper, orienteringsposter, jegerrekruttering, arktisk natt i naturen, båmarsj, buldrevegg, benker på utsiktspunkt og mye mer har tidligere fått midler fra Statskogs støtteordning. Elektronisk søknad til Statskogmillionen er tilgjengelig på selskapets nettsider. Statskog SF skal ivareta og utvikle verdier på fellesskapets grunn og er en garantist for allmennhetens tilgang til jakt, fiske og friluftsopplevelser i norsk natur.

Artikkeltags