Julie Bergan til Tjuvstarten på Norsk Rakfiskfestival

Julie Bergan

Julie Bergan Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Julie Bergan har vist seg å være en av de mest ettertraktede og energiske liveartistene landet har å tilby. Hun blir å se på scenen under Tjuvstarten på Norsk Rakfiskfestival 1. november.

DEL

Med sin livlige personlighet, kraftfulle vokal, og altoppslukende fremføringsevne skyter hun publikums forventninger til himmelen og tilbake. Det unge talentet har så langt samlet over 500 millioner musikk strømminger og tallene tikker oppover hvert sekund. Etter sin første smak på et internasjonalt gjennombrudd med «All Hours» og «Arigato» har Bergan spilt konserter over hele verden, både solokonserter og som en stødig oppvarmer for verdensidoler som Justin Bieber, Dua Lipa og Jesse Glynne.

I 2018 turnerte hun verden over med superstjerne-DJ Alan Walker på internasjonale scener som Coachella i USA og EDC i Japan, samt utallige klubbkonserter i Asia og Europa.

Etter slippet av det 2 x platina selgende debutalbumet «Turn On The Lights» i 2018 har alle piler pekt oppover for stjerneskuddet. Supersamarbeidet «Ignite» med K-391 og Alan Walker ble Bergans andre norske #1 på VG-lista, og den ble også låret til årets norske låt under NRJ Awards.

I hennes tidligere år har hun vunnet Musikkforleggerprisen for «Årets gjennombrudd» med «Arigato» og vært nominert til 3 x Spellemannprisen og P3 Gull. De siste tre årene har artisten spilt over imponerende 200 konserter i inn og utland og også i 2019 blir navnet hennes å se en rekke festivalplakater.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken