Avslutter Rakfiskfestivalen

Staut avslutter Norsk Rakfiskfestival 2019.

Staut avslutter Norsk Rakfiskfestival 2019. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

STAUT spiller på hjemmebane og avslutter Norsk Rakfiskfestival 2. november 2019.

DEL

– Vi tror knapt det finnes et band som passer bedre på Norsk Rakfiskfestival enn STAUT. Vi gleder oss. Dette blir trøkk, sier rakfiskgeneral Håvard Halvorsen.

5 fra Dagbladet

Bruce Springsteen og E-Street Band i folkrockmodus, skriver Dagbladets musikkanmelder og gir STAUTs nyeste plate, Makalaus, terningkast 5 i sin anmeldelse. Det er ikke mange band som STAUT i Norge. Med kombinasjonen fengende melodier, sterke og gode tekster, særdeles dyktige musikere og ikke minst et voldsomt driv og energi på scenen, har gjengen fra Valdres vokst seg opp til å bli en av de absolutt ledende i sin sjanger. STAUT har både gullplater og førsteplass på albumlista å vise til, samt en flere år lang turnéliste og et antall konserter som få andre band i Norge kan matche. Det har vært store og profilerte TV-opptredener, en solid rekke radiolistinger, og ikke minst: kvalitet hele veien.

– Skal du få med deg dette bør du sikre deg billett når billettene slippes 1. mars. Vi har store forventninger til denne konserten, avslutter Håvard Halvorsen.

Artikkeltags