Mange lag fra Valdres i Norway Cup

Lørdag kveld er det åpningskonsert for Norway Cup 2018 og allerede søndag morgen er flere lag fra Valdres i aksjon på Ekebergsletta, i det som er verdens største fotballturnering.

Lørdag kveld er det åpningskonsert for Norway Cup 2018 og allerede søndag morgen er flere lag fra Valdres i aksjon på Ekebergsletta, i det som er verdens største fotballturnering. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Lørdag kveld er det åpningskonsert for Norway Cup 2018 og allerede søndag morgen er flere lag fra Valdres i aksjon på Ekebergsletta, i det som er verdens største fotballturnering.

DEL

FK Vang, Øystre Slidre IL, Fagernes IL og Bagn IL stiller alle med lag i årets turnering. Noen av kampene streames også.

Streamer flere kamper

Bagn IL sitt J14-lag møter Sotra klokka 10.50 søndag formiddag. Den kampen streames og sendes hos hos Amedia. Du kan se kampen her.

Også G14-laget til FK Vang blir streamet. Det skjer tirsdag 31. juli kl. 10.00 og kampen går mot Ranheim.

Fagernes G16 sin kamp mot Flekkefjord mandag 30. juli kl. 11.25 blir også streamet. Det skjer hos TV2.

Fire klubber fra Valdres

Det er fire klubber fra Valdres som har med lag i år.

Fagernes IL stiller med tre lag. Det er G16, J16 og J14 med 11-er lag. FK Vang stiller med ett G14 i 7-er. Det gjør også Øystre Slidre med sitt G14.

Bagn IL har helt klart største delegasjon fra Valdres denne gang med G11 7-er, G12 7-er, G14 7-er, G16 11-er og J14 11-er.

Fagernes G14 seira i Lerum Cup

Rekord i antall TV-sendte kamper

Aldri er det blitt TV-overført flere kamper under Norway Cup enn det som er tilfelle under årets utgave. Totalt rundt 900 kamper vil bli sendt direkte. Amedia, VG og TV 2 sender "live".

– Her får det norske folk med fotballinteresse og stor interesse for å følge sine håpefulle muligheter til å følge med på kamper fra Norway Cup. Det vil garantert bli ny Norway Cup-rekord i antall tilskuere på kamper, TV-seere inkludert, sier generalsekretær Tony Isaksen i Norway Cup.

Størst i antall sendte TV-kamper via nettet blir Amedia som kommer til å sende rundt 600 kamper fra Norway Cup. Amedias lokalaviser kommer til å sende kamper med lag som har tilholdssted i deres respektive dekningsområder.

Artikkeltags