Ny sykehusdirektør er ansatt

Frank Roar Byenstuen fikk jobben som kommunikasjonsdirektør.

Frank Roar Byenstuen fikk jobben som kommunikasjonsdirektør. Foto:

Frank Roar Byenstuen (54), fra Brumunddal, er ansatt som kommunikasjonsdirektør i Sykehuset Innlandet.

DEL

(Gudbrandsdølen Dagningen) – Vi har vært gjennom en omfattende ansettelsesprosess med mange søkere og flere aktuelle kandidater. Jeg føler meg trygg på vi har valgt rett person og at Frank vil gjøre en god jobb som kommunikasjonsdirektør i Sykehuset Innlandet, sier administrerende direktør Alice Beathe Andersgaard i en pressemelding fra Sykehuset Innlandet.

Byenstuen er født og oppvokst i Brumunddal, men er nå bosatt på Hamar. Han kom til Sykehuset Innlandet som kommunikasjonsrådgiver i april 2018 og har vært konstituert som kommunikasjonsdirektør siden februar i år. Han har tidligere vært kommunikasjonsrådgiver i Helse Sør-Øst RHF, nyhetsredaktør i Hamar Arbeiderblad og har hatt ulike roller som redaksjonell mellomleder og journalist.

– Jeg er stolt og glad for den tilliten jeg har fått. Å være kommunikasjonsdirektør for en så stor kompetansevirksomhet med et så viktig samfunnsoppdrag, er en svært spennende og utfordrende oppgave, som jeg gleder meg til å ta fatt på, sier Byenstuen.

Som direktør for stabsområde Kommunikasjon og samfunnskontakt i Sykehuset Innlandet, blir Byenstuen en del av administrerende direktørs ledergruppe. Han overtar etter Astrid Bugge Mjærum som sluttet i februar for å bli kommunikasjonsdirektør i Skatteetaten.

Les også - disse søkte jobben:

NRK-profil har søkt direktørstilling i Sykehuset Innlandet

Artikkeltags