Gå til sidens hovedinnhold

Beitostølen styrer mot knallpåske

Artikkelen er over 7 år gammel

Torsdag ettermiddag nærmet det seg 90 prosent booking av Beitostølen Resorts totale kapasitet.

De som trodde at sen påske og full vår i hele det sentrale østlandsområdet har lagt en demper på påskestemningen, må nok tro om igjen. Interessen og innbookingen er stor. Men, du må til høyfjellet for å finne skikkelig snøkvalitet og gode skiforhold. Her er det til gjengjeld fantastiske forhold, som på Beitostølen på 900 meter, med mange av turløypene som går opp til 1.400 meter.

Og folk vil til fjells. Av Beitostølen Resort totale kapasitet med Radisson- og Rica-hoteller, hytter og leiligheter av alle størrelser og standard, fra de enkle til meget høy standard, er de kun noen få hytter igjen, noen få leiligheter og noen hotellrom.

-Vi venter 15.000 påskegjester til Beitostølen, som betyr en omsetning i fjellandsbyen påskeuka på rundt 30 millioner kroner. Med 293 fastboende betyr det en omsetning pr hode på 102.000 kroner denne uka. Det sier noe om verdiskapningen i fjellet og hvor viktig den sterkt økende interessen for å dra til fjells er, ikke bare vintertid men hele året, sier direktør Atle Hovi i Beitostølen Resort i en pressemelding.