Gå til sidens hovedinnhold

-Ble akkurat så spektakulært som vi hadde håpet!

Artikkelen er over 7 år gammel

Det er en veldig god dag i dag på Beitostølen for Atle og Bjørnar Hovi og produsent Bjørn B Jacobsen. Premieren på “Kraftidioten” ble en kveld for historiebøkene med 1.500 glade mennesker i den gedigne kino-arenaen i alpinbakken. Entusiastiske gratulasjoner strømmer inn til Hovi/Jacobsen fra alle hold.

–Joda, det var flere enn en som stusset da jeg presenterte ideen og konseptskissen for dette opplegget for et år siden, at vi skulle ha en utendørs premiere I alpinbakken på Beitostølen. Nå har vi vist hva som er mulig å få til I fjellandsbyen, med mange gode lokale krefter innvolvert, Arne Hjeltnes ikke minst. Kvelden ble magisk, men vel så viktig er det langsiktige perspektivet, med vår “Location Beitostølen”-satsing, sier PR-strateg Bjørn B Jacobsen.

Et sterkt inntrykk

For brødrene Hovi ble et en spesiell kveld. Både fordi deres selskap Beitostølen Resort var arrangør, men også fordi regissør Hans Petter Moland hadde dedikert filmen til deres far, selve gründeren av destinasjonen Beitostølen. På rulleteksten i filmen stod det: Til mine om Steinar Hovi. –Dette var rørerende og gjorde et sterk inntrykk på Atle og meg. Hans Petter hadde et spesielt forhold til vår far, så dette var veldig fint og stort for oss, sier Bjørnar Hovi.

Drøm i oppfyllelse

Atle Hovi hadde gledet seg til denne dagen i ett år: -Drømmen med førpremiere utendørs på Beitostølen gikk i oppfyllelse. Det var en fantastisk opplevelse å se Kraftidioten i alpinbakken i går. Filmen var underholdende, morsom, spennende og med en sterk historie. Ekstra bonus var naturbildene fra Beitostølen, Valdresflya og Bitihorn som ble vist flere ganger. Det har strømmet på med masse hyggelige tilbakemeldinger fra alle hold. En typisk sms, som tikket inn rett etter filmslutt fra en hytteeier : "Utrolig kult og bra film, utrolig moro. Gratulerer med ett fantastisk arrangement". En stor takk og ros til Hans Petter Moland for kjempebra samarbeid med filmen, og det har vært gøy å jobbe med hele filmproduksjonen, og stort å møte Stellan Skarsgård igjen; en verdensstjerne som er så gjennomført sympatisk og jordnær, sier Atle Hovi.

Tøffe tre uker

-Det har vært en beintøff produksjon på de drøye 3 ukene vi hadde til rådighet etter at de nødvendige avtalene ble landet, med jobbing dag og natt den siste tida, men når resultatet blir så bra, og alle gjester og publikum er fornøyd, er det selvagt inspirerende. Vi er slitene men tillater oss ikke å puste ut før i morra, for i kveld er det ny storfilm i den gedigne friluftsarenaen I alpinbakken på Beitostølen, med Disney-suksessen FROST, og vi håper på mye folk også i dag, sier produsent Bjørn B Jacobsen i DestinasjonsKirurgene.