Gå til sidens hovedinnhold

Hvem slår Arne Hjeltnes quiz-lag "SkattØst"?

Artikkelen er over 6 år gammel
RomjulsShow med Finn Bjelke på Beitostølen:

Etter suksessen sist påske er nasjonens ubestridte musikk-quiz-konge Finn Bjelke, tilbake på Radisson Blu Beitostølen i romjula. Det er duket for quizshow både lørdag 3. juledag og lille nyttårsaften. Spørsmålet er: Hvem slår påskevinneren, Arne Hjeltnes quiz-lag ”SkattØst”?

Konkurransen er lik PopQuizen Finn Bjelke kjører på radioen hver lørdag, ett av Norges mest populære radioprogrammer med opp mot en million lyttere. Publikum på Radisson vil som i radioprogrammet få diverse musikk-spørsmål fordelt på 60-, 70-, 80-, 90- og 2000-tallet. Her gjelder det med andre ord å komponere lag med både gamle og unge.

-Ja, det er dette som er det morsomme og selve utfordringen med quiz-konkurransen i romjula, sier Beitostølens PR-motor Bjørn B Jacobsen,

-Her gjelder det å stille med gjerne tre generasjoner; hippie-generasjonen som kan 60- og 70-tallet, champagne-generasjonen fra 80- og 90-tallet, og den ypperste dessert-generasjonen fra 2000-tallet som har kontroll på alle nykommerne.

Hjeltnes med bredde

Beitostølens ikke helt ukjente hytteeier, Arne Hjeltnes stillte med full generasjonsdekning og stakk av med quiz-kongepokalen sist påske, med sitt velklingende quizlag "SkattØst". -

Finn Bjelke har hatt en hektisk førjulstid med daglige kveldssendinger av ”Herreavdelingen” juleradio sammen med Yan Friis, men meldes å være i knallform foran de to quiz-showene på Beitostølen i romjula.

Droppet høydetrening

-Har måttet skippe de sedvanlige høydetreningene på Bitihorn denne høsten, men har kompensert med nye eksperimentelle treningsmetoder, så ja, juleformen er i anmarsj og jeg ser virkelig fram til å komme opp på 900 meter, for å leke og pludre sammen med det alltid strålende fjellfolket på Beitostølen, hilser en uforskammet velopplagt Finn Bjelke.