Gå til sidens hovedinnhold

Jubler over vekst i Raudalen

Artikkelen er over 7 år gammel

- Trafikken og omsetningen i alpinanlegget i Raudalen er opp 88 prosent fra i fjor. En fantastisk utvikling. Raudalen gir produktet Beitostølen en helt ny og veldig viktig dimensjon, sier direktør Atle Hovi i Beitostølen Resort, i en pressemelding.

Beitostølen har i årevis vært mest kjent som langrennsdestinasjon. Ja, til og med Norges beste, som langrennslandslagets 12.000 Facebook-venner kåret Beitostølen til i forkant av fjorårssesongen. Nå er Beitostølen i ferd med å ta et stadig sterkere grep også på alpin-markedet, fortsetter Hovi.

Gjør Beitostølen komplett

-Etter at vi bestemte oss for å bygge ut alpinanlegget i Raudalen med snøproduksjonsanlegg og en ny og offensiv satsing, har pilene bare gått oppover. Alle som besøker anlegget i Raudalen er lyriske i sine tilbakemeldinger. Med våre mer barne- og familievennlige bakker på Beitostølen, og de tøffere og mer krevende nedfartene i Raudalen, har Beitostølen fått et hundre prosent komplett alpinprodukt, sier Atle Hovi, og berømmer Mr Raudalen Rune Skoglund, som ikke bare er daglig leder i anlegget, men han nærmest bor i bakkene vinteren igjennom, og yter en service til gjestene som betyr kolossalt mye for anleggets rennomé.

Går så det suser

-Det er fantastisk moro å jobbe her i Raudalen om dagen, og det sier seg sjøl at det er inspirerende for oss alle at det går så det suser. Ikke minst at publikum er så fornøyd. Det betyr alt, undestreker Rune Skoglund i pressemeldingen. Han mener hemmeligheten bak suksessen er at det ikke er noen hemmelighet. Det handler kun om å levere varene. Vi vet hva folk vil ha, sier Skoglund.

I følge Skoglund er Raulands viktigste kvalitet selve naturen. - Er du en dreven alpinist er det først og fremst to ting som gjelder: Snø og snøkvalitet og bakkenes profil og egenskaper. Dette får vi mye skryt for. Bakkene gir kjørerne utfordringer og så er vi pr i dag ett av de få alpinanleggene i Norge med natursnø i massevis, mens de fleste andre må salte og salte for å holde på snøen. I Raudalen er vi mest begeistret for salt i grøten. Og så er vi først og sist ut av norske alpinanlegg, sier Skoglund.

- Raudalen er første anlegg som åpner for kjøring på snø de første dagene i november, og de siste som stenger. I år håper vi å kunne kjøre anlegget til 25. mai, avslutter Skoglund.