Gå til sidens hovedinnhold

Mias Beitostølen-besøk på TV2 i kveld

Artikkelen er over 6 år gammel

Mia Gundersen var sammen med sine to adopterte sønner Daniel og Amente, en langweekend på Beitostølen for en tid siden i forbindelse med opptak til TV2s populære lørdagsprogram "God Kveld Norge". Og i kveld får vi se hva Mia og hennes to gutter opplevde på Beitostølen, da de sammen med TV2-teamet var ute og filmet en hel lørdag. Først på besøk på stølen Nørrestogo som ligger fint til ved Olevatnet, en kort biltur fra Beitostølen sentrum, og så ble det en krevende og morsomt økt i klatreparken til Beito Aktiv, der Mia og guttene virkelig fikk testet sine klatre- og balanseferdigheter.

Brunost og geitemelk

Hos Thomas og Kathrin Aslaksby på Nørrestogo, fikk Mia, Daniel og Amente virkelig smake på stølslivet, bokstavelig talt. De fikk både se og røre i den store brunost-prim-gryta, de fikk smake på stølens oster, og de fikk drikke geitemelk som de hadde melket selv.

-Vi hadde en fantastisk weekend på Beitostølen, og både guttene og jeg trivdes så godt at vi ble en dags ekstra. Det var veldig koselig og vi kommer garantert tilbake til Beitostølen, sier Mia Gundersen til avisa Valdres.

Fint for Beitostølen

-Veldig fint for Beitostølen som opplevelsesprodukt at vi får denne type eksponering, som viser lokale og genuine opplevelser som alle besøkende kan ta del i, enten det er stølsbesøk eller Beito Aktivs klatrepark. Det viser noe av kompleksisteten i opplevelsesproduktet Beitostølen, at vi har så mange flotte lokale opplevelsesprodusenter, sier PR-strateg Bjørn B Jacobsen som var tilrettelegger for Mia Gundersen-opplegget.

Lørdag kveld får vi altså oppleve Mia Gundersen og guttene hennes hos Dorthe Skappel.