Gjøvik/Fagernes: – Hva slags kamp det blir, vet vi ikke, men familien til Thomas ønsker å være til stede på kampen. Thomas Morgans minne skal hedres, sier trener i Gjøvik-Lyn og tidligere valdrestrener, Morten Skjærstad, som har snakket med valdrestrener Atle Johannessen og blitt enig med ham om å gjennomføre kampen.

Tøffe dager
Etter hvert som det ble kjent at det var Thomas Morgan som ble funnet omkommet i utløpet av Hunnselva tirsdag ettermiddag, samlet det seg mye folk i klubblokalene til Gjøvik-Lyn.

– Vi har vært mye samlet, både før og etter at Thomas ble funnet. Det har vært tøffe dager, understreker Skjærstad, og legger til at den viktigste oppgaven ved en slik hendelse er å være tilgjengelig og til stede.

– Familien kom
– Det var mange som hadde et godt forhold til Thomas. Vi hadde ei god samling med familien, venner og en blanding av Gjøvik-Lyn-spillere og valdresspillere tirsdag kveld, sier Skjærstad. Morgan var engelsk statsborger, men vokste opp i Høland. Morgans søster, bosatt i London og hans bror, bosatt i York, har kommet sammen med resten av familien her i Norge.