Gå til sidens hovedinnhold

Moro på Beitostølen!

Artikkelen er over 7 år gammel
StandUp-eliten til fjells lørdag:

Ikke før har Hollywood-stjerne Stellan Skarsgård reist hjem, så inntar Norges standup-elite scenen i Beitohallen på Radisson lørdag kveld: Terje Sporsem, Nils “Nilsi” Ingar Aadne, Dag Sørås og nykommer-kometen Henrik Fladseth.

“Moro på Beitostølen” heter showet, hvor du får se tre av Norges mest toneangivende komikere med et skreddersydd show for Beitostølen. Med seg på laget har trioen en av Norges mest spennende nykommere, Henrik Fladseth.

Terje Sporsem er en av Norges mest populære komikere. Han har det siste året hatt stor suksess med showet “KRIG”, som har fått anmeldere til å rulle høye terningkast landet over. Han ble også nominert til komiprisen for nettopp denne forestillingen. Sporsem har tidligere vært å se I TV-programmer som “Judas”, “Skaperen”, “9 av 10 nordmenn”, enten som programleder eller sidekick. I 2012 var han daglig å høre i P4s radiofrokost som en av programlederne.

Nils-Ingar Aadne, også kjent som Nilsi i TV2s “Senkveld” med Thomas og Harald, er en helhjertet Beitostølen-ambassadør, langrenns-entusiast som han er. I 2011 vant han komiprisen som “Årets Gjennombrudd”. Etter dette har Nilsi blitt en populær og etterspurt komiker.

Høsten 2013 dro han på solo norgesturne med utsolgte hus over hele landet. Før jul var han på ny utsolgt turné igjen, denne gangen i "Lattergalla" sammen med blant andre Bård Tufte Johansen og Pernille Sørensen. De fleste kjenner Nilsi fra TV2 der han har vært å se som fast paneldeltaker i "Komiker i Arbeid" og som sidekick i "Senkveld" gjennom fire sesonger.

Dag Sørås er en av norsk humors viktigste stemmer. Med sin kompromissløse stil og politiske engasjement har han på kort tid blitt en etterspurt og svært populær komiker. Hans forrige show “D-Dag Live”, ble en formidabel suksess landet rundt. De siste årene har Dag vært å se i mange TV-programmer, både i sitt eget show "D-Dag” på VGTV og i "Underhuset" på TV2. I mars legger han ut på ny norgesturné.

Henrik Fladseth er et ferskt stjerneskudd på den norske komikerhimmelen, der han allerede har inntatt en lysende posisjon. Med sin helt spesielle stil på scenen, og med sine elleville observasjoner, blir han omtalt som et av de virkelig store humortalentene i Norge.

Det er med andre ord duket for en aldeles latterlig kveld på Radisson Blu Beitostølen på lørdag.