Pulsslag på Begna Bruk

Ivrige: Knut Lunden Hougsrud, Kjell Nybakke, Kari Myhra, Siw Marie Sollien, Hans Brenden og Vaidas Ramanauskas er ivrige aktører i Pulsslaget.

Ivrige: Knut Lunden Hougsrud, Kjell Nybakke, Kari Myhra, Siw Marie Sollien, Hans Brenden og Vaidas Ramanauskas er ivrige aktører i Pulsslaget. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Begna: De ansatte på Begna Bruk synes det er viktig å ta vare på helsa. Tre fra administrasjonen og tre som er ansatt i produksjonen, deltar i «Pulsslaget».

DEL

– Dette er noe jeg gjør både for meg sjøl og for bedriften. Jeg går tur, sykler på ergometersykkel og bruker ellipse framfor TV-en, sier Kari Myhra. Hun forteller at hun er inne daglig på nettet og registrer treningsaktiviteten sin. Kari Myhra har aldri drevet med organisert idrett, men benytter nå muligheten til å komme seg i storform.– Dette er et veldig artig «stunt» som det er viktig å støtte opp om. På meg blir det mest løping. Men jeg kunne nok absolutt vært flinkere enn det jeg er, sier Kjell Nybakke, som er «pulssjef» på Begna Bruk. Han er skytter og tidligere aktiv fotballspiller. Derfor er trening ingen ukjent aktivitet.Ledelsen på Begna Bruk mener at det er viktig at de ansatte trimmer og tar vare på helsa si.– Derfor har vi også innredet eget trimrom, forteller daglig leder, Torkild Waagaard.

Artikkeltags