Gå til sidens hovedinnhold

Samlet de grommeste bilene i Valdres

Artikkelen er over 8 år gammel

Lørdag er det Street Meet på Leira. Da vi var innom litt før 12 tøt det inn med gromme biler av mange slag. Og arrangørene gliste om kapp med sola.

Dette er det første Street Meet i Valdres i regi av Valdres gatebil, tidligere har det vært to tilsvarende samlinger, men da i Øystre Slidre. Formann Willam Scott sier det åpenbart er lettere å trekke folk til Leira, for her er det godt oppmøte av motorinteresserte, og mange har kommet for å vise frem sine kjøretøy. Han viser stolt frem en rekke sportsbiler av lekreste slag. Og mens vi snakker kommer en kolonne med amerikanske biler for å finne sine plasser.

Her handler det om å vise frem bilene sine til hverandre, sier Thomas Kamrud Jahnsen, en annen ildsjel i klubben. Han forteller at det skal deles ut pokaler i forskjellige klasser i løpet av dagen. Og at de håper å få bruke enda mer av parkeringsplassen foran Valdres Amfi fordi det åpenbart blir flere biler enn de hadde turt å håpe på. At Biltema også har et arrangement denne dagen trekker åpenbart ikke ned interessen. Raymon og Tande P kommer litt senere for å holde show på senteret, og de trekker nok også mye folk denne vakre dagen i Valdres,