Panta Rei Danseteater er tilbake – nå skal de spre danseglede i hele Valdres

Fredag før påske deltok leder Pia Holden og
instruktør Nora Martine Svenning på møte i kulturnettverket i Valdres for å bli kjent og for å
legge en grov skisse for prosjektet.

Fredag før påske deltok leder Pia Holden og instruktør Nora Martine Svenning på møte i kulturnettverket i Valdres for å bli kjent og for å legge en grov skisse for prosjektet. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Mange husker sikkert at Panta Rei Danseteater fra Oslo gjestet Nord-Aurdal kommune i 2016 med prosjektet TILT.

DEL

Valdres: Store deler av lokalbefolkningen var engasjert i danseprosjektet som kulminerte i en fantastisk vandreforestilling på Fagernes som gikk fra hotellet, langs Strandefjorden og til museet i november 2016. Nå har kompaniet fått friske midler av Sparebankstiftelsen og ønsker å komme tilbake.

Fredag før påske deltok leder Pia Holden og instruktør Nora Martine Svenning på møte i kulturnettverket i Valdres for å bli kjent og for å legge en grov skisse for prosjektet. Oppleggene i den enkelte kommune blir tilpasset lokale behov og ønsker, og målet er at mye skal vises i en dansevandring under Fagernes byfest søndag 8. september. Dersom lag og foreninger, skoler, barnehager, enkeltpersoner, næringsliv el. a. ønsker å være med kan man henvende seg til kulturkontoret i sin kommune.

Om Panta Rei Danseteater:

Panta Rei Danseteater (PRD) er et dansekompani med base i Oslo. Kompaniets signatur er forestillinger av høy kunstnerisk kvalitet som engasjerer på ulike plan og er tilgjengelige for et bredt publikum. Samtidig er PRD blant Norges ledende kompanier for undervisning i kreativ dans for barn og unge.

Panta Rei Danseteater har blitt et av dansekompaniene i Norge med størst publikumsbredde. I 2017 hadde PRD totalt 214 forestillinger og 24.370 publikummere.

Kompaniet holdt 267 verksteder med 12.827 deltakere.

Foto:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken