Politiet advarer: Trær og ledningsnett henger lavt over vegbanen

Det har vært mange problemer med både trær som veltet og ledningsnett som henger lavt i Innlandet lørdag. Dette bildet ble tatt av Elvias mannskaper torsdag

Det har vært mange problemer med både trær som veltet og ledningsnett som henger lavt i Innlandet lørdag. Dette bildet ble tatt av Elvias mannskaper torsdag Foto:

Politiet melder lørdag formiddag at det er flere veger som er sperret av trær som har veltet. Dette skal gjelde flere steder i hele Innlandet politidistrikt. 

DEL

(Gudbrandsdølen Dagningen) Ifølge politiet er Vegtrafikksentralen varslet, men det vil ta noe tid å få ryddet opp i alt.

50 personer i felt

Energiselskapet Elvia hadde fredag rundt 50 personer ute i felten som jobbet med feilretting. Han fortalte at arbeidsforholdene med trefall, ising på linjene og snøtunge greinene er vanskelige om dagen.

– Det er ikke bare enkelt i sterk vind å måtte felle store snøtunge trær som har lagt seg over linjene, sier Elvias kommunikasjonssjef Morten Schau.

Se opp for ledninger over vegen

Klokken 11:35 fikk politiet også meldinger om at ledningsnettet henger lavt over enkelte vegbaner. Det skal ikke være problematisk for småbiler, men tungtransport og høye kjøretøy bør være særlig oppmerksomme. Politiet melder at elverket er varslet.

Artikkeltags