(Gudbrandsdølen Dagningen) Politiet har også bedt om hjelp fra publikum som kan ha gjort observasjoner i Møre og Romsdal og vest mot Nordfjord og Sogn.

29-åringen ble meldt savnet etter en tur på fjelltoppen Gråhøe i Vågå kommune for en uke siden. Han gikk tur fra et hyttefelt i Heidal i Sel kommune ved Lemonsjøen.

Politiet har satt inn store ressurser på å finne mannen og har fått god bistand fra frivillige organisasjoner og andre etater.

Håper å finne mannen i live

Tirsdag sendte politiet ut en ny pressemelding, der de skriver at de mener at det fortsatt er håp om å finne den savnede i live.

Det har kommet inn flere tips i saken og det er særlig ett tips som politiet ønsker mer informasjon om:

Lørdag 5. juni kl. 13.45 ble det observert en mann som badet uten klær i en bekk sør for Veslemuevatnet, Heidal, rett ved et sted hvor vegen krysser bekken. Politiet ber alle som kjenner til dette om å ta kontakt. De skriver at det også er ønskelig med tips om haikere i området.

– Er noen i tvil om de skal varsle politiet om observasjoner, så oppfordrer vi til å ta en telefon uansett slik at politiet kan vurdere dette, skriver de.

Ber hytteeiere ta kontakt

Politiet oppfordrer også hytteeiere som har viltkamera eller andre former for kamera i eller i nærheten av sine hytter i området hvor politiet søker, til å sjekke opptakene på kamera. Politiet ber ellers om at folk som har hus, hytter, campingvogner, uthus, naust eller lignende i søksområdet sjekker disse svært nøye.

Politiet ønsker at personer som kan ha sett den savnede eller har opplysninger i saken tar kontakt på tlf. 62 53 90 00 eller 02800.