To pågrepet – søker etter en siste person i Aurdal

Artikkelen er over 2 år gammel

Det pågår fortsatt søk etter en person i området Aurdal/Leira etter at to biler fra Litauen ble stoppa med tjuvgods fra Felleskjøpet på Fagernes, verdt 400.000 kroner. To personer er allerede pågrepet.

DEL

Politioverbetjent Kristian Bjaanes ved Innlandet politidistrikt bekrefter ovafor avisa, like etter klokka 9.30 søndag at søket etter en person fortsatt pågår. Det opplyses også på Politiet i Innlandet sin Twitter-konto vel en time seinere. Vedkommende har på seg en sort parkasjakke, joggebukse og svart caps med hvit skrift og er cirka 180 centimeter høg. Politiet ønsker tips på telefon 02800 ved observasjoner.

Det var søndag morgen at Politiet Innlandet på sin Twitter-konto meldte om at det natt til søndag, klokka 3.49, var blitt stoppa en lett lastebil og en personbil fra Litauen på E16 i Aurdal. Lastebilen inneholdt slåmaskin, gressklippere og anna utstyr som er stjålet fra Felleskjøpet på Fagernes. To personer ble pågrepet, mens en tredje persjon stakk fra stedet.

– Vi har søkt etter tre personer med politihelikopter og flere enheter i området Aurdal/Leira, meldte politiet.

På spørsmål fra avisa om hvor stor verdi det er stjålet for på Felleskjøpet på Fagernes, var politioverbetjent Bjaanes sitt svar tidlig søndag formiddag:

– Det er for tidlig å si, så det må vi komme tilbake til.

Nå er det imidlertid klart at verdien på godset i lastebilen er på cirka 400.000 kroner.

Artikkeltags