Felleskjøpet-tjuvene varetektfengsles i fire uker

Etterforsker: Også hos politiet på Lillehammer pågår etterforskninga for fullt. Her fra friluftslageret til Felleskjøpet på Lillehammer der sju minilaster og to traktorgrasklippere forsvant før helga. Etterforskningsleder Silje Høston ved lennsmannskontoret på Fagernes sier det er for tidlig å si om det er noen sammenheng mellom de to Felleskjøpet-innbruddene.

Etterforsker: Også hos politiet på Lillehammer pågår etterforskninga for fullt. Her fra friluftslageret til Felleskjøpet på Lillehammer der sju minilaster og to traktorgrasklippere forsvant før helga. Etterforskningsleder Silje Høston ved lennsmannskontoret på Fagernes sier det er for tidlig å si om det er noen sammenheng mellom de to Felleskjøpet-innbruddene. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

De to litauerne, henholdsvis 38 og 61 år gamle, som ble pågrepet på E16 i Aurdal natt til søndag med tjuvgods til en verdi av 400.000 kroner fra Felleskjøpet på Fagernes, blir varetektsfengsla i fire uker.

DEL

Det kommer fram av kjennelsen som ble klar tirsdag ettermiddag, opplyser politibetjent Silje Høston ved lensmannskontoret på Fagernes som er ansvarlig for etterforskninga i saka.

Den tredje personen som stakk fra stedet natt til søndag, har politiet fortsatt ikke kontroll på. De har foreløpig heller ikke fått inn tips fra noen som har sett vedkommende, og etterforskningslederen mener det er lite sannsynlig å finne vedkommende i området nå. Etterforskninga pågår imidlertid for fullt.

Høston kan foreløpig ikke si om det er noen sammenheng mellom innbruddet på Felleskjøpet på Fagernes og Felleskjøpet på Lillehammer før helga, der sju hjullastere og to traktorgrasklippere, verdt til sammen 2,5 millioner kroner, ble stjålet.

Artikkeltags