Høyresamling i Øyer

Delegater fra Høyre i Valdres sammen med statsminister Erna Solberg.

Delegater fra Høyre i Valdres sammen med statsminister Erna Solberg. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Fredag 9. februar ble Oppland Høyre vedtatt nedlagt. Dagen etter var medlemmene med og stiftet Innlandet Høyre.

DEL

ØYER: Fredag 9. februar var et hundretalls høyrefolk samlet på Øyer for å avholde årsmøte i Oppland Høyre. Møtet ble avsluttet med et enstemmig vedtak om å legge ned foreningen. Dagen etter var dobbelt så mange samlet på samme sted for å holde første årsmøte i Innlandet.

Statsminister Erna Solberg kom på besøk for å være med å feire oppstarten. I sin tale sa hun at etter år i oljeskyggen har innlandet kommet styrket ut og opplever lav arbeidsledighet og gode tider i næringslivet.

Høyre i Valdres var godt representert med delegater fra Nord- Aurdal, Sør-Aurdal og Øystre Slidre. Til sammen utgjorde delegasjonen 10 representanter.

Foreningene var sammen med seks andre lokalforeninger innsender av resolusjonen ”Naturressurser og humankapital er distrikts- Norges vekstpotensial”. Denne resolusjonen bekrefter troen på enkeltmennesket, at politikk skal vokse nedenfra, lokal råderett og at privat eiendomsrett er grunnleggende i borgerlig politikk. Resolusjonen ble enstemmig vedtatt og bekrefter Høyres engasjement for hele landet.

Høyre i Valdres har startet et omfattende arbeid med å styrke partiet i dalføret. Vi har stor tro på at mange i Valdres ønsker et alternativ til dagens styring i regionen og vi ønsker å vise at vi er et reelt alternativ.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken