Fortsatt ingen spor etter siste Felleskjøpet-tjuv

Gjennom veggen: Sommervikar Monica Trageton Karlsen ved Felleskjøpet på Fagernes viser hvor innbruddet skjedde. Tjuvene skar seg gjennom en yttervegg og fikk tilgang til ei rekke kapitalvarer som robotklippere og motorklippere.

Gjennom veggen: Sommervikar Monica Trageton Karlsen ved Felleskjøpet på Fagernes viser hvor innbruddet skjedde. Tjuvene skar seg gjennom en yttervegg og fikk tilgang til ei rekke kapitalvarer som robotklippere og motorklippere. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Politet har fortsatt ikke kontroll på personen som stakk fra stedet da en lett lastebil og en personbil ble stoppa på E16 i Aurdal med tjuvgods til en verdi av 400.000 kroner fra Felleskjøpet på Fagernes natt til søndag.

DEL

Det bekrefter politibetjent Silje Høston ved lensmannskontoret på Fagernes. Hun sier videre at etterforskninga pågår, og at politet fortsatt ønsker tips fra publikum.

Ønsker fortsatt tips

Følgende signalement ble gitt etter at vedkommende hadde kommet seg unna politiet i Aurdal natt til søndag: «Vi ser etter en person med sort Parkas jakke, joggebukse og svart caps med hvit skrift. Vedkommende er er ca 180 cm høy».

Framstilt for varetektsfengsling

De to personene som ble pågrepet på stedet natt til søndag, to litauere på henholdsvis 38 og 61 år, ble mandag framstilt for varetektsfengsling, men Høston er når avisa snakker med henne tirsdag ettermiddag ennå ikke kjent med hva avgjørelsen blir.

Anmeldelse fra Maxbo

I tillegg til å skjære seg inn gjennom en vegg for å få med seg varer for til sammen 400.000 kroner fra Felleskjøpet på Fagernes, tok tjuvene seg også gjennom gjerdet til nabobedrifta Maxbo. Ingenting av større verdi ble imidlertid stjålet herfra, men anmeldelse er i gang med å bli oppretta også fra Maxbo si side, opplyser Høston.

Sammenheng?

Felleskjøpet på Lillehammer fikk før helga frastjålet sju minilastere og to traktorgrasklippere til en verdi av 2,5 millioner kroner. Politet forsøker nå å finne ut hvorvidt det er noen sammenheng mellom de to Felleskjøpet-tjuveriene.

Artikkeltags