Nytt regionstyre konstituert i Valdres

Fem av seks valdresordførere i sitt første regionstyremøte: Fra venstre: Vidar Eltun (Vang), Knut Arne Fjelltun (Nord-Aurdal), Linda Mæhlum Robøle (Etndedal), Marit Hougsrud (Sør-Aurdal), Odd Erik Holden (Øystre Slidre) og Haldor Ødegård (Vestre Slidre).

Fem av seks valdresordførere i sitt første regionstyremøte: Fra venstre: Vidar Eltun (Vang), Knut Arne Fjelltun (Nord-Aurdal), Linda Mæhlum Robøle (Etndedal), Marit Hougsrud (Sør-Aurdal), Odd Erik Holden (Øystre Slidre) og Haldor Ødegård (Vestre Slidre). Foto:

Av

Fredag 18. oktober ble det nye regionstyret i Valdres konstituert. Blant ordførerne er det kun Vidar Eltun fra Vang som er med fra tidligere periode. Ny regionrådsleder er Linda Mæhlum Robøle fra Etnedal.

DEL

(VALDRES.NO): Dagen startet med at nå avgåtte regionrådsleder, Inger Torun Klosbøle, ledet konstitueringen av det nye regionstyret før hun ga fra seg "møtelederklubba" til Etnedals ferske ordfører fra Senterpartiet, Linda Mæhlum Robøle.

Klosbøle ble samtidig høytidelig og hjertelig takket av for sin sterke innsats og engasjement for å styrke den regionale utviklingen i Valdres.

- Godt å være i gang

Med hele fem ferske ordførere i styret fortsatte dagen på "skolebenken". De fikk en grundig gjennomgang av den regionale organisasjonsmodellen og et godt innblikk i hvordan Valdresrådet, Valdres Natur- og Kulturpark og de ulike partnerne i det regionale samarbeidet er rigget og jobber med hverandre.

- Det var mye kjent stoff, men også godt å få skissert de detaljene som gir et større overblikk i jobben som står foran oss nå som et regionstyre. Det er mange flinke folk i Valdres og mye godt utviklingsarbeid håndteres på regionalt nivå. Jeg ser frem til å jobbe som regionrådsleder, og gleder meg til å bidra fremover. Nå er vi i gang og det føles godt, sa Linda Mæhlum Robøle.

Engasjert gjeng

Daglig leder i Valdres Natur- og Kulturpark, Jørand Ødegård Lunde, sluset det nye regionstyret gjennom historen, nåtiden og fremtidens muligheter og utfordringer på dette første møtet.

- Det har vært en lang dag med både detaljer og det store bildet. Jeg noterer meg at dette er en engasjert gjeng med mye energi. Jeg tror fremtidens regionale samarbeid i Valdres ligger i gode hender, sa Ødegård Lunde da styremøtet ble avrundet.

Ønsket til lykke: - Dette blir så bra, det er bare å glede seg!
Inger Torun Klosbøles siste jobb som regionrådsleder var å konstituere det nye styret og ønske Linda Mæhlum Robøle lykke til som ny regionrådsleder i Valdres.

Ønsket til lykke: - Dette blir så bra, det er bare å glede seg! Inger Torun Klosbøles siste jobb som regionrådsleder var å konstituere det nye styret og ønske Linda Mæhlum Robøle lykke til som ny regionrådsleder i Valdres. Foto:

Artikkeltags