Valdres/Minnesota: Stevnet foregår i byen Alexandria, to timers kjøring fra Minneapolis, fra 21. til 23. juni.

– Vi gleder oss veldig til å ønske våre venner og slektninger med tilknytning til Valdres velkommen, sier Darin Flansburg, styremedlem i sambandet. De vil engasjere seg i forkant for å finne slektninger til turdeltakerne.

Lover overraskelser

Flansburg lover ellers andre, spesielle overraskelser til dem som tar turen til Midtvesten neste sommer.

– Og hele turprogrammet ser svært spennende og interessant ut, avslutter Darin.

– Jeg er overbevist om at dette blir en meget opplevelsesrik reise, sier Per Odd Smelhus fra Etnedal, leder i Valdres slektshistorielag. Tilrettelegger av turen er Oppland Arrangement, ved Laila og Anders Lunde fra Etnedal. De har i løpet av 22 år stått bak 24 gruppereiser til Midtvesten. Oppland Arrangement samarbeider med Brekke Tours and Travel.

Stensby blir reiseleder

Reiseleder er tidligere nyhetsredaktør i avisa Valdres, Morten Stensby fra Fagernes. Lokal guide i Midtvesten er Arna Rennan, merittert kunstner og sanger. Hun opptrådte blant annet for Norges kongepar da de besøkte Midtvesten for noen år siden.

Turprogrammet er omfattende og interessant. Ønsker du det tilsendt i posten, ta kontakt med ivar@avisa-valdres.no, telefon 61364200 eller Oppland Arrangement, post@opplarr.no, telefon 61120600.

Påmelding skal skje til Oppland Arrangement.

Les mer om Valdres slektshistorielag og Valdres Samband.