Bjørg Strandbråten er nyansatt rektor ved Bagn skule

Bjørg Strandbråten er nyansatt rektor ved Bagn skule. Hun har vært rektor ved Begnadalen skole de to siste årene, og skal også fungere som rektor der inntil ny rektor er på plass.

Bjørg Strandbråten er nyansatt rektor ved Bagn skule. Hun har vært rektor ved Begnadalen skole de to siste årene, og skal også fungere som rektor der inntil ny rektor er på plass. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Bjørg kommer fra Begnadalen og er bosatt der. De siste to årene har hun vært rektor ved Begnadalen skole, og hun skal også fungere som rektor der inntil ny rektor er på plass.

DEL

BAGN: Hun har arbeidet flere år i Sør-Aurdal kommune, og i tillegg har hun erfaring fra Osloskolen og privat næringsliv

Hun har utdanning innen ledelse, økonomi og administrasjon fra Trondheim Økonomiske Høgskole, og er utdannet adjunkt og spesialpedagog fra Høgskolen i Oslo.

Bjørg ønsker en helheltlig, god og trygg skole for alle barn og foreldre i Sør-Aurdal kommune.

– Vi skal bidra til at elevene er rustet til å møte morgendagens samfunn med tro på egne evner, et ønske om å lykkes og å ha det bra. Lagspill er basert på trygghet og tillit til hverandre, og det er viktige verdier som må oppleves for at de skal vedvare. Positiv og konstruktiv kommunikasjon er en forutsetning for å lykkes med å skape gode miljøer.

Også Hedalen ansatte ny rektor i sommer:

Artikkeltags