Gå til sidens hovedinnhold

Stor interesse for småbruk til 1,6 mill. i Rogndokken

Artikkelen er over 4 år gammel

Nord-Aurdal: Eiendomsmekler Lisbeth Aasen Andersen i Aktiv Valdres sier de har fått veldig god respons på et nydelig småbruk i Rogndokken. Prisen er 1.650.000 kroner, men da hører det også med støl beliggende i vakre omgivelser ved Krististølen, ca. 1.030 moh.

Mange er interesserte

– Vi har hatt god respons på dette, så det blir spennende å se hvor mange som kommer på visning neste uke. Vi hadde nylig ti par på visning til en eiendom på Fagernes og jeg regner med at det blir enda flere som kommer til denne visninga her, sier Aasen Andersen.

Det hører med boplikt til eiendommen

– Du må flytte til Valdres da, men det er det mange som har lyst til. Det er også stor interesse for småbruk, der en får bo fritt og godt. Samtidig så ligger akkurat dette småbruket her veldig sentralt, for det er bare ni km til Fagernes, legger Aasen Andersen til.

Hun forteller videre at eiendomsmarkedet i Valdres er svært godt for tida, men stor interesse for boligene som legges ut for salg.

Må gjøres en del med

Våningshus oppført 1964, med utførelse og materialbruk typisk for byggeår, står det i prospektet.

- Det krever nok en del oppussing, sier Aasen Andersen til avisa Valdres.

Men, det er vel greit. Når en leser dette: "Gården Brenna ligger idyllisk til, og har et fint, åpent gårdstun. Til våningshuset er det laget en fin, åpen terrasse hvor en kan nyte solen og den flotte utsikten."

Les mer om eiendommen hos Aktiv Valdres.

Kommentarer til denne saken