LILLEHAMMER: Fylkeslaget har opplevd stor vekst denne høsten, og gleden var stor for fylkesleder Sivert Refsdal da han kunne ønske delegater fra fem ulike lokallag velkommen til årsmøtehelg på Lillehammer.

Ungdommene brukte helga til å oppsummere året 2022, og legge en plan for 2023, skriver Innlandet Natur og Ungdom (Innlandet NU) i ei pressemelding.

Ungt styre

På årsmøtet valgte innlendingene nytt fylkesstyre.

17 år gamle Sivert Refsdal fra Stange fortsetter som fylkesleder. Lina Helseth Haug (16) ble valgt som ny 1. nestleder, og Sina Fagernæs (17) fra Etnedal ble valgt som ny 2. nestleder.

Per Midthun (14), Eirin Hovde Åmodt (18), og Anikka Brenn (14) ble også valgt inn som øvrige styremedlemmer.

Jeg har klokkertro på at dette mannskapet kan bygge videre på det gode arbeidet som er lagt ned i 2022. I år har vi hatt enorm vekst, og medlemmene våre har fått mange positive erfaringer. Jeg ser ingen grunn til at den grønne vinden som blåser i Innlandet om dagen vil snu, sier fylkesleder Sivert Refsdal.


Mottok elgeprisen

Roniar Mohammad (17) bor på Fagernes, og var med på fylkesårsmøtet i Natur og Ungdom for aller første gang. Han ble medlem i høst, og har siden det vært et aktivt og engasjert medlem.

For sin innsats og sitt engasjement mottok han «elgeprisen» under Innlandet NU sin uformelle prisutdeling på årsmøtet.

Jeg ble kjempeglad da jeg mottok denne prisen, spesielt siden jeg ikke visste at jeg skulle vinne noe. Jeg synes årsmøtet var kjempebra, og jeg hadde det veldig hyggelig. Jeg føler at jeg har lært veldig mye av alle, og er så glad for at jeg ble med på årsmøtet i år. Jeg håper jeg kan delta neste år også, sier Mohammad.