Valdresrussen samler inn penger i Krafttak mot kreft

Russen var med på Krafttak mot kreft også i fjor.

Russen var med på Krafttak mot kreft også i fjor. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Onsdag 7. mars skal russen ved Valdres vidaregåande skule gå for Krafttak mot kreft. De oppfordrer folk til å gi så det monner så de klarer å samle inn hele 100.000 kroner.

DEL

I alle Valdres-kommunene vil russ ringe på dørene og be om bidrag til kreftforeningen.

Livet etter kreften

- I år går inntektene til å bedre livet til de som har overlevd kreft. Minst én av tre av de overlevende, blir rammet av senskader. Ofte preges livet av smerter og begrensinger, og en sorg over at livet ikke ble som man hadde tenkt. Vi skal gå for krafttak mot kreft i år, fordi vi mener at livet etter kreft skal leves så godt som mulig. Veldig mange av de som overlever kreft og de som lever med uhelbredelig kreft, betaler en høy pris for behandlingen de får. De får senskader, og livet blir helt annerledes enn før, opplyser russen.

For mange av de som overlever sin kreftsykdom, gjenstår kampen om å bli frisk.


Bli med og gi

- Hvorfor skal du bidra til denne aksjonen? Jo, fordi alle kjenner noen som har eller har hatt kreft, og mange kjenner noen som har overlevd kreften. Da byr livet på utfordringer, og ved å gi et bidrag til Krafttak mot kreft er du med på å gjøre noens liv med senskader litt bedre. Derfor håper vi at dere tar oss godt imot på døren på ettermiddagen onsdag 7. mars. Vi har et mål om å samle inn minst 100.000 kr på vegne av russen i Valdres, fortsetter russen.

Om de ikke ringer på døren din, kan du søke opp denne linken og gi et bidrag der.

- Vi håper så mange som mulig vil støtte innsamlingen vår, avslutter Valdresrussen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken