Eidsbugarden: Den savnede forsvant fra en hytte på Eidsbugarden. Redningshelikopter fra hovedredningssentralen i Sør-Norge og bakkemannskap reiste inn i området, og Politiet ba hytteeiere og andre sjekker sin eiendom og sitt nærområde.

Politiet lette i området rundt Eidsbugarden, og til og begynne med i området rundt Fondsbu da hytta hun forsvant fra ligger i nærheten.

Mange deltok

Leteaksjonen pågikk noen timer, og flere instanser deltok. Blant annet sendte Norske Redningshunder tre ekvipasjer, og både Øystre Slidre og Vestre Slidre dro for å bistå. I tillegg sa Politiet i Innlandet til Avisa Valdres at de har kontaktet relevante ridningsinnstanser, og at blant annet Røde Kors stilte med mannskap.

Værmeldingen på både Yr og Storm meldte at det ikke var noe nedbør, men at det var lettere overskyet og mellom 5-6 meter i sekundet med vind.

Savnede er funnet

Klokken 1450 skriver Politiet i Innlandet på Twitter at den savnede er funnet i terrenget på østsiden av Tyin-vannet, mellom vannet og vegen. Hun er i prat med helsepersonell på stedet, og det er ikke meldt om skader så langt.