Gå til sidens hovedinnhold

Senterpartiet starter valgkampturneen neste uke - besøker 46 kommuner i det nye fylket

Artikkelen er over 2 år gammel

Mandag 29. juli skal Senterpartiet i Hedmark og Oppland på en omfattende valgkampturne gjennom alle 46 kommuner i det nye fylket Innlandet.

INNLANDET: Senterpartiet i Hedmark og Oppland mener at man må ta hele landet i bruk og at man må ha tjenester og utvikling nær folk. Derfor skal de fire første på fylkestingslista ut på turné og besøke alle 46 kommuner i det nye, store Innlandet for å gjøre oss kjent og bli kjent med det nye fylket.

– Vi vil ha gode tjenester over hele fylket. Vi vil sikre tilgang til bredbånd og offentlig kommunikasjon over hele fylket. Vi vil styrke vegnettet i hele Hedmark og Oppland. Vi vil gi ungdom og voksne de beste muligheter for læring og utdanning. Vi vil føre en aktiv næringspolitikk, og vi vil legge til rette for arbeidsplasser, vekst og utvikling i hele fylket. Vi vil sikre en helhetlig samfunnsutvikling, og at beslutninger skal bli tatt så nær de det gjelder som mulig, skriver fylkessekretær Alf Halvar Næsje i en pressemelding.

– Det er i kommunene folk bor og det er viktig og riktig med tett og god kontakt mellom kommuner og fylkeskommunen. «Nær folk» er vårt grunnlag for valg og vedtak og alle i Hedmark og Oppland skal kunne leve gode og trygge liv uansett hvor de bor.

Fra og med mandag 29. juli til og med lørdag 17. august skal de reise rundt og besøke alle kommuner der lokallagene har organisert opplegg for at SP skal ha et best mulig grunnlag for det nye fylkestinget for Innlandet.

Kommentarer til denne saken