Gå til sidens hovedinnhold

Ser seg nødt til å avlyse årets festival slik den opprinnelig var tenkt: – Dette blir en helt spesiell utgave av festivalen!

Artikkelen er over 1 år gammel

Med en lang rekke internasjonale artister, og både store og intime konsertarenaer, ser Valdres sommersymfoni seg nødt til å avlyse årets festival slik den opprinnelig var tenkt.

VALDRES: Samtidig gir myndighetenes gradvise gjenåpning av samfunnet og kulturfeltet håp for musikkelskere. Valdres sommersymfoni planlegger nå en ny minifestival med flere konserter i slutten av juni, skriver de i en pressemelding.

Med mindre utviklingen snur

Kunstnerisk leder for festivalen, Guro Kleven Hagen, forteller:

– Vi har en stund jobbet med ulike idéer til en alternativ festival, og med mindre utviklingen snur og offentlige begrensninger strammes inn igjen, er vi utrolig glade for å kunne si at det vil bli konserter for publikum under Valdres sommersymfoni! I disse utfordrende tidene gleder vi oss spesielt mye til å kunne dele musikalsk glede og en følelse av samhold. Dette blir en helt spesiell utgave av festivalen!

Den nye festivalen vil foregå 25.-28. juni i Valdres.

Vinjerock, Trollrock, Hilme og Sommersymfonien ser alle ut til å ryke i år: Ingen arrangement med over 500 deltakere kan avvikles før 1. september

Alternativt program

– Vi jobber på spreng, og vil presentere det alternative festivalprogrammet 15. mai. Vi gleder oss til å dele konserter som kan bevege publikum, glede musikkelskere og samtidig ivareta alle smittevernhensyn og gjeldende retningslinjer, sier Guro.

I mellomtiden er billettsalget frosset for de opprinnelig programmerte konsertene. Alle som har kjøpt billetter vil bli kontaktet av Valdres Sommersymfoni.

Kommentarer til denne saken