Sang "Snip snapchat snute" av full hals

Sangkor: Fjerdeklassingene ved Nord-Aurdal barneskole synger her av full hals, låta til Ørnulf Dyve.

Sangkor: Fjerdeklassingene ved Nord-Aurdal barneskole synger her av full hals, låta til Ørnulf Dyve. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

– Det ble en vellykket kveld. Vi talte 420 besøkende, og måtte rigge kamera fra kinosalen og ut i festsalen med overføring av lyd og bilde, fordi kinosalen ble fylt opp.

DEL

Fagernes: Det sier nestleder i FAU ved Nord-Aurdal barneskole, Christian Blix-Nilsen, som tirsdag kveld kunne se og høre at Stauts låtskriver Ørnulf Dyve dirigerte fjerdeklassingene på skolen til å synge av full hals.

– I tillegg holdt Barnevakten, representert ved Øystein Samnøen, et veldig fint foredrag, godt tilpasset både foreldrene og barna, forteller Blix-Nilsen.

Fellesmøte

Å arrangere fellesmøte med både foreldre og barn ved skolen skaper utfordringer med tanke på lokaliteter, men det ble løst på en tilfredsstillende måte, mener arrangørene.

Oppdragsgiver for låten mot mobbing er Foreldrenes arbeidsutvalg (FAU) på Nord-Aurdal barneskole.

Christian Blix-Nilsen forteller om økende foreldreengasjement mot utrivelige ting som blir gjort mot, og av, barn på nettet.

Skolen har større ansvar

Å få Ørnulf Dyve med på laget har vært en suksess, og låten "Snip snapchat snute" ble urframført på det kombinerte foreldre- og barnmøtet.

– På denne måten engasjerer vi barna. De får synge, og det er stas å få møte Ørnulf, sier Blix-Nilsen.

– Skolen har fått et større ansvar for miljøet, også for ting som skjer utenfor skoletida, sier inspektør ved Nord-Aurdal barneskole, Vebjørn Johansen.

– Det at vi jobber med nettvett, og hvordan man skal oppføre seg på sosiale medier, er kjempeviktig, tilføyer Johansen.

Artikkeltags