Slik blir 17. mai-programmet i Øystre Slidre: Oppfordrar til køyretog med russebilar, traktorar, gråtassar, mopedar og veteranbilar

17. mai i Øystre Slidre: Det blir to ruter som går parallelt. Den nordlege har start Coop Heggenes, og den sørlege har start på Tingvang.

17. mai i Øystre Slidre: Det blir to ruter som går parallelt. Den nordlege har start Coop Heggenes, og den sørlege har start på Tingvang. Foto:

Dette skriv «Kultur og fritid i Øystre Slidre kommune» på sine Facebook-sider om 17. mai: – Vi oppfordrar til køyretog med russebilar, traktorar, gråtassar, mopedar og veteranbilar.

DEL

Tingvang: 17. mai 2020 oppfordrar vi russebilar, traktorar, gråtassar, mopedar og veteranbilar til køyretog rundt omkring i Øystre Slidre. Sælshagadn Gråtassforening og Skrævarokken mopedlaug stiller mannsterke, men det er også plass for andre. Pynt gjerne doningen med flagg og liknande!

Det blir to ruter som går parallelt. Den nordlege har start Coop Heggenes, og den sørlege har start på Tingvang. Me håpar folk går ut langs rutene med flagg, song og instrument!

Toga startar kl. 11.30.

Artikkeltags