VALDRES: Nå jakter TV2 kjærlighetshungrige bønder til den 17. sesongen av Jakten på kjærligheten. Har man fulgt med en stund, er den en gjenganger at det er vanskelig å treffe noen med arbeidsdagen til en bonde - og gjerne i et lite område der man kanskje kjenner alle fra før og det er dårlig gjennomtrekk med nye potensielle partnere. Da kan programmet være noe for deg.

Programleder Gunhild Dahlberg (44) kommer med en oppfordring til alle som vurderer å melde seg på:

– Alle bønder fra Nordkapp til Lindesnes: Hvis du er lei av Tinder og du har datet alle i nærmiljøet, og du fortsatt ikke har funnet den rette, eller kanskje du synes dating er vanskelig, fordi du er for sjenert eller kresen, da kan du melde deg på Jakten på kjærligheten. Jeg står parat til å hjelpe deg.

– Og hvis du ikke er singel bonde selv, men kjenner noen andre som trenger litt hjelp i riktig retning, så er det lov å melde på en venn, sier Dahlberg.

Flere fra Valdres

Valdres-regionen har vært representert med flere bønder gjennom årene. To fant kjærligheten på skjermen, og en fikk gjennomslag etter at kameraene var skrudd av og programmet gikk på lufta.

Øyvind Leine Thune deltok i 2013 og fant tonen med frier Elise Edvardsen. Resultatet er to barn og bryllup.

Audun Trøsvik stilte i 2016, og det har gått svært bra med han og frier Marte Flemmen Berg. Også to nye liv har denne deltakelsen bidratt til.

Seerne fikk følge med Ola Einar Hovruds jakt i 2018, og at det ikke gikk veien for leiringen. Noen måneder senere kunne avisa allikevel rapportere om at jakten endelig var over for bonden, og at lykka ble funnet på Aurdal Fjordcamping en sen oktoberkveld.

Så er det også lov å minne om at den nåværende kjenningsmelodien, Følgje hjarta, er av ingen ringere enn STAUT - slik at det alltid er et slags valdrespreg over programmet.

Trykk her for å komme til søknaden.