Gå til sidens hovedinnhold

Solid treningsjobb ga dobbeltseier

Heidi Moen hadde en spennende dag på Momarken mandag kveld. Spenningen ble utløst i en dobbeltseier av to pausehester. En gammel kjenning – og en spennende nykommer.

TRAV: Torben heter ett av de nyere tilskuddene på stallen til Heidi Moen i Begnadalen. Han hadde ikke startet siden juni i 2019, men det er ingen tvil om at Moen har brukt tiden godt. Torben slo til med en overbevistende seier direkte på tiden 26,1a/2640 meter.

– Jeg har hatt ham i trening i tre måneder og vi har brukt tiden godt. Torben har vært «gutten til mor» hos eierne, så det var en stor tillit å få ham i trening. Han var litt stresset da han kom, men det gikk fort over. Nå har han roet seg mye og er kjempesnill å holde på med, fortalte Moen til Trav og Galopp-Nytt etter løpet.

Solid comeback av Bråtnesfaks

Det var knyttet stor interesse til Bråtnesfaks sitt comeback også i det samme løpet, og han gjorde dagen komplett ved å spurte inn til andreplass kun to tideler bak. Ingen tvil om at begge disse to kan gå en veldig fin vinter i vente dersom de holder seg skadefri og friske.

Fjerde til «Bankern»

Leif Solemslis «montekonge», Banker Go's var også ute på Momarken. Denne gangen i et vanlig sulkyløp hvor han så absolutt ikke gjør seg bort heller. Han lå i fjerde innvendig underveis, angrep mot oppløpet og fløy fortest av alle inn til fjerdeplass på tiden 14,9a/2140 meter.

Syk Valle Mattis

Valle Mattis var ute i et eliteløp i V75 på Klosterskogen lørdag. Han gikk innvendig hele veien, men var usedvanlig tam til slutt – til han å være. Det viste seg å ha sin forklaring, for han var syk og må belage seg på en kort rekonvalesens før han er tilbake igjen.

Kommentarer til denne saken