Her er listen til Sør-Aurdal Høyre

Fra Venstre: Olav Kristian Huseby, Kari-Anne Jønnes (fylkesordførerkandidat for Innlandet Høyre), Magnhild Huseby Bolstad og Kari-Anne Rustebakke.

Fra Venstre: Olav Kristian Huseby, Kari-Anne Jønnes (fylkesordførerkandidat for Innlandet Høyre), Magnhild Huseby Bolstad og Kari-Anne Rustebakke. Foto:

Av

Fredag 30. november avhold Sør-Aurdal Høyre sitt nominasjonsmøte på Sliperiet i Bagn.

DEL

Sør-Aurdal: Listen består av 11 navn hvor de tre første er forhåndskumulert. Olav Kristian Huseby er Sør-Aurdal Høyre sin ordførerkandidat og vi er glade for at han ønsker å være med en periode til. Olav Kristian har gjort en god jobb som gruppeleder og medlem av formannskapet inneværende periode.

– Jeg takker for tilliten og er stolt av å være Sør-Aurdal Høyres ordførerkandidat for neste periode sier Olav Kristian Huseby.

– Jeg gleder seg til å ta fatt på en ny periode i kommunestyret og arbeidet med å utvikle kommunen videre.

Han kjenner kommunen godt og har bred erfaring fra politisk arbeid. Videre på listen følger Kari-Anne Rustebakke og Magnhild Huseby Bolstad som også er forhåndskumulert. Nå fortsetter vi for fullt med programarbeidet, som skal ledes av ordførerkandidaten. Det har vært viktig for oss at alle kandidatene skal ha mulighet til å påvirke programmet, derfor starter hoveddelen av arbeidet nå.

Listen i sin helhet

1. Olav Kristian Huseby

2. Kari-Anne Rustebakke

3. Magnhild Huseby Bolstad

4. Bjørg Eva Storrø

5. Kristian Bergsund

6. Mona Landsend Strandbråten

7. Tor Ingar Nordby

8. Ole Arne Kvålshaugen

9. Raymond Skaran

10. Lise Kulterud Olsen

11. Amund Grønhaug

Artikkeltags