Olav Ulven leder Pro Tour Valdres

Ledelse: Olav Ulven (t.h.) leder Pro Tour Valdres, foran Eivind Botten, før onsdagens etappe gjennom Øystre Slidre.

Ledelse: Olav Ulven (t.h.) leder Pro Tour Valdres, foran Eivind Botten, før onsdagens etappe gjennom Øystre Slidre. Foto:

Årets Pro Tour Valdres går mot slutten, og det er Olav Ulven som leder når tre ritt gjenstår.

DEL

Valdres: Det sykles totalt 13 ritt i løpet av sesongen, sju før sommerferien og seks etter. Blant herrene er det Olav Ulven for Fosheim Sag (542 poeng) som leder, foran Eivind Botten på Intersport (520), med Tormod Ulven (510), også han Fosheim Sag, på en tredjeplass. 38 menn har deltatt så langt i år, på et av de tre lagene Intersport, Fosheim Sag eller Circle K. Reglene for rittet er slik at ni ritt teller, så den som sykler alle de 13 rittene kan stryke de fire svakeste plasseringene.

Bergli leder blant damene

Blant damene er det Marianne Bergli, tidligere skiskytter, som topper med sine 231 poeng. Hun sykler for Circle K. Bak henne kommer Marit Alvsvåg (Fosheim Sag) med 196 poeng og Anniken Dygd Kvisgaard, Circle K, med 189 poeng.

Sist onsdag var det lagtempo, der Intersport vant med tida 38,32, foran Fosheim 40,24, med Circle K på en tredjeplass med tida 41,13.

Nytt ritt onsdag kveld

Onsdag kveld sykles det 10. av totalt 13 ritt, og da går starten i Skrautvål. Ferden går via Beitobygda, opp til Beitostølen, og tilbake til Skrautvål, der det er målgang. Det forventes høg fart mot slutten av rittet.

Pro Tour Valdres avsluttes onsdag 5. september, med å sykle tre runder rundt Volbufjorden i Øystre Slidre.


Artikkeltags