Bergen: Valle Mattis har hatt en enorm utvikling i regi treneren fra Begnadalen. Den lange turen til Bergen skremte verken hest, trener eller kusk. Valle Mattis ble sendt mot tet etter 500 meter, men fikk svar av lederen. Dermed brukte han en speed fånyttes og måtte trave den tunge veien i dødens. Allikevel ble seieren overlegen til slutt på den sterke tiden 24,0v/2100 meter.

Femteplass i Vestlandsløpet

Titanio, deleid av Per Løberg, deltok i kval og finale av Vestlandsløpet på Bergen Travpark. I kvalifiseringen gikk han et sterkt løp fra køen til tredjeplass. I finalen ble en ny, fin innsats belønnet med en femteplass. Løberg er også medeier i Stay Dench som startet i Bergen. Han galopperte i første sving og fikk siden et tøft løp bak i feltet. Han travet 20,0v/2100 meter som uplassert.

Sterke V75-innsatser

Lørdag var det V75 på Jarlsberg travbane i Tønsberg. Her hadde Per Løberg ute Tangen Elvira, som han er medeier i. Hoppa fikk en fryktelig dårlig start på løpet, men avsluttet som den reine kanonkula til slutt og ble femte til slutt. Hun travet 26,8v/2140 meter. Horgen Lynet startet også i V75-løp og tok med seg en sterk andreplass fra lederrygg på favoritten i løpet. For det fikk han 30 000 kroner. Heidi Moen trener ham.